23 de gener, 2013

UN ANY DE RUTA

Canviem d’any, i des del centre excursionista reiniciem la nostra llista de tasques.
Els organitzadors afrontem amb ganes i il·lusió esta nova temporada, perquè el 2012 per a nosaltres ha sigut molt satisfactori; ha crescut significativament la cantitat de socis després d’uns anys en què havíem estat en retrocés,i, la majoria de les rutes programades han tingut bona acceptació entre els socis, la qual cosa es traduïx en un gran numere de participants en totes elles.
Continuarem realitzant les nostres eixides més tradicionals; la marxa a peu al Penyagolosa ja podem qualificar-la d’històrica, perquè enguany arribarem a l’edició numere trenta-tres (ja la realitzaven un grup d’aficionats abans de que existira el Centre Excursionista com a associació), també des de fa mes de deu anys, realitzem una marxa nocturna a la primavera; una altra al voltant de l'Alcora, a la Tardor; la baixada de Sant Joan per les Useres el dijous sant; i, anirem un cap de setmana de Juliol o Agost als Pirineus, per a pujar algun “tresmil”.
A més anirem introduint rutes per a patejar racons de l’Espadà i el Penyagolosa, zones sempre espectaculars, i que tenim a tir de pedra.
Tampoc faltarà a la seua cita cap a finals de Setembre, la VIII edició de la “Mitja Marató de Muntanya de l'Alcora”, el nostre únic esdeveniment competitiu, i que acull any rere any a la practica totalitat dels corredors locals, i molts altres vinguts de tota la província.
Tal com anem programant les activitats vos anirem informant; als socis vos farém aplegar la circular mensual, i, qualsevol interessat pot mantindre’s al dia a través del nostre grup de Facebook.
Desitgem que el nostre recull d’activitats siga del vostre grat, i esperem veure-vos en les mateixes.

Felices caminades a tot'hom.