11 de setembre, 2016

La número onze


Ja tenim casi finalitzats els preparatius per a una nova cita amb la Mitja Marató de Muntanya de l’Alcora (la nº XI).
Després del importants cambis en el traçat, que vam dur a terme l’any passat, per tal d’evitar els perillosos encreuaments amb la carretera CV-190, per  a esta edició, no em cregut necesari modificar res, per lo que les distancies i desnivells son exactament els mateixos.
Els trofeus, per segon any consecutiu, son del taller de Lidón Mor, unes boniques bomboneres, de ceràmica tradicional de l’Alcora, pintades a má.
     Als patrocinadors i col-laboradors habituals, este any cal sumar-ne de nous. La gent del Club Atletisme L'Alcora, ens ajude en tasques d’organització i bòn funcionament del event, i, l’empresa INFISPORT, fabricant de complements nutricionals per a esportistes, repartirá productes energetics als participants. Nosaltres,com sempre, encantats de que mes gent, vullge col-laborar i implicarse en este bonic projecte de millorar any rere any la MMM.
Animeu-vos a coneixer les muntanyes del nostre poble, a través de la XI Mitja Marató de Muntanya de l’Alcora, o, de la V Marxa Popular; Nosaltres per la nostra part, farém lo posible per que gaudi-u del matí al nostre poble.
Ompli-u la vostra inscripció als llocs indicats al cartell, o, a la web de 42ypico

4 comentaris:

SaltDelCavall ha dit...

Buenas tardes,

¿donde podemos encontrar las fotos del recorrido y las de meta?

Es que estoy buscando por internet y no las encuentro, y en el blog mismo veo que sí que tenéis fotos puestas de años anteriores.

Gracias y un saludo

centreexcursionista ha dit...

Hola. Per el recorregut, nosaltres no vam fer fotos, a l'arribada a meta, sí, et possa l'enllaç:
https://www.flickr.com/photos/nestorgil/sets/72157674714495345

Anònim ha dit...

Hola! podrieu posar-se en contacte en els que van fer les fotos pel recorregut i penjar-ne alguna, ja que mosatros no sabem qui son, gràcies!

Anònim ha dit...

Bon sugerencia!