12 de juliol, 2015

Anèm a per la Dècima

Cartell
Al'igual que en anys anteriors, les entrades estiuenques del blog, estaran quasi exclusivament dedicades al nostre esdeveniment esportiu, la MMM (Mitja Marató de Muntanya de l'Alcora), que enguany arriba a la X edició.
Al llarg d’estos deu anys, hem estat introduïnt xicotets canvis, amb vista a anar millorant-la, edició rere edició; primer vam traslladar la infraestructura desde el centre del poble, a la Pista Jardí, un lloc molt més amable per als corredors; aparcament, espais verds, lavabos, dutxes, vestidors , piscina coberta, bar, etc.. El següent canvi va ser de recorregut; vam desbrossar una antiga senda, i així vam evitar passar per una zona que amb el continu anar i tornar de les motos de muntanya havia quedat en molt mal estat; al mateix temps vam aprofitar per a introduir el “Km. Vertical”, un tram de 1040 m. amb un fort desnivell, que té una categoria a part, dins de la carrera, amb cronometratge,clasificaciones, i trofeus.
En els últims anys, hem afegit la Marxa Popular, no competitiva, amb un recorregut més curt, i amb prou menys desnivell, pensat per als que volen eixir a caminar, podent aprofitar tota la infraestructura de la carrera, avituallaments, dutxes, etc.
Enguany hem treballat en la seguretat; els encreuaments de carretera sempre són preocupants, i més quan es tracta d’una via amb prou trànsit, i el pas es realitza per un punt amb una visibilitat menor de la recomanable, així que després d’investigar diverses possibilitats, hem optat per realitzar algunes modificacions en el recorregut, i, aprofitant-nos d’un parell de ponts, evitarem xafar ni un sol metre de la CV190.
En estos moments encara no disposem del track del recorregut complet, en quant el tinguem, el posarem a la vostra disposició, perquè pugueu anar entrenant-la.
Tenim mes novetats relacionades amb el X aniversari, però no és qüestió que vos ho conte tot de colp, d’ací a uns dies, seguirem amb el tema.

En la web de 42ypico ja estan obertes les inscripcions; aneu apuntan-vos, no siga que vos quedeu sense cap del cin-cens dorsals, que possém a la vostra dispossició.
En el nostre correu electrónic celalcora@gmail.com, i en el nostre grup de Facebook, intentarém aclarir cualsevol dubte que tingueu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿Para cuando el track?