27 de juliol, 2014

IX Mitja Marató de muntanya

Ja estem treballant intensament, en els preparatius de la IX Mitja Marató de muntanya de l'Alcora. En la barra lateral, teniu l’enllaç al tríptic, amb les dades, i la inscripció, per si algú necessita descarregar-se-la.
El preu de les inscripcions continua sent el mateix, 12€ fins al diumenge anterior, i 15€ el dilluns, dimarts i dimecres, de la ultima setmana. Els punts d’inscripció són:
42 i Pico Castelló i València
Evasió Running
Atmosfera Sport Running
I també mantenim el fax 964 994 052 per als que preferiu realitzar l’ingrés en els nostres comptes de la Caixa Rural, o de Bankia.
El recorregut de la cursa continúa sent el mateix dels últims anys; el de la marxa popular, l'hem allargat, perquè molts participants de les edicions anteriors ens han comentat que els pareixia un poc curt.
Els trofeus, a l'igual que en totes les edicions anteriors, estaran dissenyats i fabricats per un taller ceràmic de l'Alcora.
Este any intentat diversificar, hem eliminat els premis en metàl·lic, però, premiarem el vostre esforç en el Km. vertical amb un bon grapat de lots de productes del terreny.
Vos anirem informant de les novetats, tant en este blog, com en el nostre grup de Facebook: https://www.facebook.com/groups/201410703254394/ , tambien intentarem resoldre qualsevol dubte en el nostre correu:  celalcora@gmail.com

Com sempre, vos esperem a tots, i desitgem que l’esforç de l’organització, aprofite per a què passeu un matí agradable amb nosaltres.




2 comentaris:

Amifpr ha dit...

Hola, bona vesprada:
No he fet mai aquesta Mitja i tinc uns dubtes: els dorsals s'arrepleguen el dia mateix de la carrera? Quants avituallaments hi han? La meta está també a La Pista? Moltes gràcies!!!!

centreexcursionista ha dit...

Els dorsals estarán disponibles a partir de les set del matí a la Pista, lloc d'eixida i arribada de la carrera.
Avituallaments, en possem quatre, als Km. 5,9,14,i 19, tenen aigua, beguda isotònica, fruita, i bollería dolça.