04 d’octubre, 2012

Enguany siPer fi enguany, ha tornat la pluja a la Mitja marató de Muntanya de l'Alcora.
Els guanyadors, i els patrocinadors
Després d’uns anys de pertinaç sequera, quan ja dubtàvem de la nostra capacitat d’atraure la pluja, en esta VII edició tornem als nostres orígens, i, no en grans quantitats, com va ocórrer en les dos primeres edicions, pèro si que hem tingut diversos ruixats durant el matí, i, encara que quan s’ha donat l’eixida en la Pista, no plovia, tots els atletes en algun moment de la prova, han tingut la seua ració d’aigua.
Amb 350 atletes inscrits en les dos proves simultanieges, que hem organitzat, el Centre Excursionista de l'Alcora ens trovem satisfets de l’acollida que té el nostre esdeveniment entre els atletes, de la província, principalment, encara que també es desplacen molts des de València i Terol.
Esperem que hàgeu passat un agradable matí patejant les nostres muntanyes, que el recorregut no haja defraudat les vostres expectatives de distància, desnivell, duresa,etc. i, que la nostra organització haja sigut del vostre grat, ja que així tenim l’esperança de tornar a comptar amb la vostra presència l’any que ve.
En els enllaços al peu de pagina, estan les fotos que hem fet des de l’organització, si algú no ix en cap, preguem ens disculpe, pèro les condicions meteorològiques, aconsellaven en alguns moments amagar la càmera fotogràfica.
 Mitja Marató-fotos Mari