26 de maig, 2012

El Camí


Este matí, una dotzena de senderistes de diverses associacions de l'Alcora, junt amb el coordinador provincial de El CAMÍ (www.elcami.org), hem realitzat una caminada de reconeixement del terreny, per on nosaltres creem que hi ha de passar la senda entre l'Alcora i Costur, primera part del tram “Penyagolosa”. Este tram té el seu inici a l'Alcora, s’acosta al “Gegant de pedra”, i finalitza a Benassal, amb una distància d’uns 90Km. Esperem que en poc de temps estiga totalment abalisat, i disposar d’una ruta més per a disfrutar del nostre preciós entorn. Este tram enllaça amb el de Maestrat-Els Ports, que ens conduïx fins a Morella.
EL CAMÍ, es una senda de gran recorregut amb clara vocació cultural, que pretén unir una gran quantitat de poblacions de Catalunya, País València i illes Balears.
Està dissenyada, tant per a senderistes que desitgen cobrir grans distàncies d'una tirada, com per a famílies, o grups amb xiquets que vullguen passar un dia, caminant entre dos poblacions, i visitar algun monument o paratge característic d’eixos llocs.
En algunes comarques, ja està completament abalisat, en altres encara no han començat, però el projecte avança a grans passos, i en la seva pagina web ja es pot consultar una gran quantitat d’informació de qualsevol tipus.
Continuarem informant dels avanços d’este interessant projecte.

 Felices caminades a tot'hom.