18 de setembre, 2011

Proba superada


Inici del Km. vertical

Una altra Mitja Marató (i ja van sis), organitzada exitosament pel Centre Excursionista de l'Alcora.
A les huit en punt del matí, es va donar l’eixida, amb el tir d’un coet, com ve sent habitual en esta proba, als prop de tres-cents participants que s’havien inscrit a la competició, que transcorre al llarg de vint-i-un Km. per pistes i sendes, travessant alguns dels racons mes bonics del nostre terme municipal.
La forta calor, va ser el factor condicionant des del primer moment, i açò es va notar en els cinc avituallaments distribuïts al llarg del recorregut, que van repartir mes aigua, i begudes isotòniques del que ve sent habitual. D’altra banda, a excepció de les habituals rampes, no es va registrar cap contratemps, digne de menció, en tot el matí.
Encara que la quantitat de participants ha sigut un poc inferior a edicions passades, no així la qualitat, ja que es van batre de bon tros, els rècords establits, tant en el temps total de la prova, com en el premi especial del Km. vertical.
Sufrint en la putjada
Igual que en anys anteriors, ha sigut massiva, la col·laboració desinteressada de socis i simpatitzants en les tasques d’organització i logística, vaja des d’ací el nostre reconeixement.
Agrair a l’ajuntament de l'Alcora, la caixa rural Sant Josep, constructora Broch-III, i embotits Flor de Villahermosa, que són els nostres patrocinadors principals, així com a altres diverses xicotetes empreses i comerços, que ens aporten part dels productes i servicis que necessitem, i sense el suport dels quals esta prova no seria possible.
També donar les gràcies a la Guàrdia Civil, Policia Municipal, agrupació de bombers, i servicis sanitaris, que aporten tot el seu bon saber fer a l’organització i seguretat de l’esdeveniment.
I com no gràcies a tots els participants en la carrera, tenim constància que molts depositeu la vostra confiança en nosaltres any rere any.
Tots els guanyadors


Enhorabona a tots, i fins a l’any que ve.

4 comentaris:

aloloco ha dit...

Enhorabuena!! la carrera y la organizacion muy bien como viene siendo habitual en esta carrera. Es logico que haya habido menos participacion, bajo mi punto de vista muchas carreras y mucha crisis.

centreexcursionista ha dit...

Gracias. Como habrás podido comprobar, a pesar del descenso de ingresos, mantenemos el mismo nivel de atenciones y servicios.
Un saludo.

david ha dit...

Enhorabuena por la carrera, todo de lujo.Saludos

david ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.