27 de març, 2011

Nova sede


Nou edifici municipal

El passat 12 de Març, l’alcalde de l'Alcora, junt amb altres dirigents polítics provincials i autonòmics, van inaugurar el nou edifici de dependències municipals, construït sobre el solar on estava el taller de “Bernardo el ferré” a l’inici de la carretera de Ribesalbes.

En este elegant edifici, en la 4a, i ultima planta, la corporació municipal ha cedit un despatx al Centre Excursionista, per lo tant a partir d’ara disposarem d’una seu social en què poder guardar la documentació, celebrar reunions de treball ,etc. En quant el tinguem moblat, convocarem una reunió de socis del C.E. Per a decidir les normes de funcionament.
També en la planta baixa d’este edifici, hi ha un saló de reunions, amb capacitat per a unes huitanta persones, i equipat amb projector de diapositives, on podrem celebrar les nostres assemblees, perquè l’ajuntament ho cedix gratuïtament, amb una sol·licitud prèvia.
Vos recordem que la pròxima marxa del C.E. es la baixada de Sant Joan de Penyagolosa per les Useres i Costur el dia vint-i-u d’Abril, per a inscriure’s, el divendres 15 d’Abril de 19,30 a 21,00 al Yuppies
Felices caminades a tot'hom.