22 de juliol, 2010

XXIX MARCHA A PENYAGOLOSA


El logo de la samarreta
El 17 i 18 De Juliol, hem realitzat una nova edició de la més antiga i emblemàtica activitat del Centre; la marxa a peu al Penyagolosa, que, encara que ja fa anys que no finalitzem en ell, continuem mantenint el nom amb què la coneixen els socis.
Enguany el recorregut ha sigut el clàssic, que és, segurament, el menys difícil per a arribar fins a Xodos i Vistabella.
La Torreta
 Eixim passades les sis del  matí, des del pub Yuppy's, uns 45 senderistes, per La Foya i la Torreta fins a la font de La Parra, on ens reagrupem, des d'ací, pel Pla de Talladures fins al pou de la Foixenta, un bonic racó, on ja ens esperava Germà (el nostre avituallament mòbil i cotxe granera), amb un carregament d'aigua i vi, del que vam donar bo compte durant l'esmorzar
Al voltant de les deu i mitja, enfilem la part mes dura del recorregut, la pujada fins al cim de la lloma Bernat, on els més preparats van fer una demostració de potència, i van augmentar considerablement la distància amb la resta de grups.
Eixida de Xodos
El matí és tòrrid, i els caminants van arribant a Xodos prou acalorats, i fins a l'hora del dinar uns aprofiten per a donar-se un capbussó en la piscina, i altres per a comentar les incidències del matí junt amb una cervesa.
A les 14 h dinar en els dos restaurants del poble, i després de la tertúlia, un parell d'hores més en la muntanya per a arribar a Vistabella, punt final del recorregut. Una vegada allí, i després d'una reconfortant dutxa, repartiment de samarretes commemoratives de l'esdeveniment i foto oficial del grup participant. A la nit sopar en el rest. El  Dau, i a continuació, copatrocinada amb l'ajuntament, discomovíl fins que el cos de cada un aguante.
Final a Vistabella
Esta  crònica està redactada des d'un punt de vista particular,  pel que recordem  als socis i simpatitzants, que el blog està obert als comentaris i opinions que desitgen manifestar.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.