01 de juliol, 2010

Mitja Marató


 Des del centre excursionista, estem treballant en la pròxima edició de laMitja Marató de l'Alcora, que es celebrarà, probablement el dia 18 de setembre.
Enguany introduirem alguns canvis,  que anirem comunicant puntualment.
El primer d'ells és el canvi d'ubicació de l'eixida i l'arribada. Traslladem tota la infraestructura a la Pista Jardí, açò suposa una millora en la comoditat dels participants (dutxes prop de la meta, mes espai per a aparcar els vehicles, zones verdes amb ombra, recinte cobert, etc.). A més, evitem haver de tallar al trafic el centre de la població, estalviant molèsties als ciutadans.
Açò suposa uns xicotets canvis en el traçat de la ruta, per descomptat procurarem que la distància total s'acoste el màxim possible a la d'anys anteriors.
En les pròximes setmanes anirem informant d'altres novetats en què estem esbrinant.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

me gustaria que este año las categorias se hicieran como toca. ya que los veteranos siempre estamos perjudicados.y otra cosa quien reciba un trofeo en la general que no lo reciba en su categoria ni como local y asi con el mismo numero de trofeos tendria mas gente dicho trofeo

Anònim ha dit...

las categorias de veteranos a nivel nacional son
veterano a 35 a 39 años
veterano b 40 a 44 años
veterano c 45 a 54 años
veterano d mas de 55 años

centreexcursionista ha dit...

Els trofeus cal donar-se'ls a quì se'ls ha guanyat, no podem donar un premi de vencedor a un corredor que ha arribat en segon, o tercer lloc, només perquè el que ha arribat primer, ja tinga un premi en una altra categoria.
Una salutació.

Anònim ha dit...

por esa regla, cuando carlos renuncia a un trofeo no se lo deis a nadie, ya que aunque renuncie, al quien le toca su trofeo tampoco le corresponde.

centreexcursionista ha dit...

No confonguem l'assignació de trofeus per part de l'organització, amb la renúncia o donació que puga després fer el legitim guanyador dels mateixos

centreexcursionista ha dit...

A més, a més....El trofeu mes important, hauria de ser, la satisfacció d'haver retallat algun minut sobre el temps de l'any anterior, o, simplement, de passar el dissabte al matí, en la muntanya amb amics.
Una salutació

julio ha dit...

las edades que has puesto de categorias son para el asfalto,en montaña los veteranos siempre son a partir de los 40 años....