18 de setembre, 2014

IX Mitja Marató

Seguint els nostres principis de fer poble, intentem en tant que siga possible, que els proveïdors de productes i servicis que necessitem per al desenvolupament de la Mitja Marató de Muntanya de l'Alcora, estiguen establits en el poble, o tinguen un important vincle amb el mateix. Al bar que ens proveïx de cervesa i refrescos, al forn que ens subministra les populars coques de l’arribada a meta, a la botiga de verdures que ens porta fruita fresca per als avituallaments, enguany cal afegir una carnisseria, que s’encarregarà de preparar-nos bosses amb productes del país per als cinc o sis millors temps del Km. vertical, tant xics com xiques; així que quan arribeu al molí del pantà, respireu fondo, i a per un d’ells.
Els trofeus, per segon any consecutiu, els ha realitzat el taller Cop d'Art, una jove empresa, que ha entrat amb força en el panorama ceràmic de la nostra població.






Des de l’organització només ens queda, desitjar-vos sort, i que passeu amb nosaltres una agradable matí de dissabte.  




4 comentaris:

Amifpr ha dit...

Hola, bona nit, volía sortir de dubtes gent-vos una consulta: en la Mitja Marató de hui, heu donat premits al Km vertical per categoríes? O només als guanyadors generals del vertical?. Us agriría que em contestateu ja que la meua consulta te una raó. Gràcies!!!!

centreexcursionista ha dit...

Hola.
l'entrega de trofeus, salvo error per la nostra part, s'a fet seguint el que diu el reglament publicat per el Centre Excursionista per a esta IX edició, i, que podrás consultar en esta mateixa página.
Salutacións.

Anònim ha dit...

Ola on se poden vore fotos de la prova y la clasificacio del k vertical

Centre Excursionista ha dit...

En la barra lateral están el enllacos a les fotos, i a les clasificacións oficials de 42Ypico.