18 de setembre, 2013

Açó ja está ací

Una de les coses de les què estem més orgullosos en el Centre Excursionista, és dels trofeus amb què premiem any rere any al quadro de guanyadors de La Mitja Marató de muntanya. Des de la primera edició, han sigut sempre ceràmics, com correspon a esta població, amb segles de tradició ceramista. Com són diversos els artesans que es dediquen a este menester, cada u d'ells amb el seu propi estil i tècnica; nosaltres aprofitem, i cada dos o tres anys canviem de taller, i, per tant, els trofeus d'un any, solen ser completament diferents dels d’anys anteriors.

Per a esta VIII edició, ens ha realitzat el treball el taller d’artesania Cop d’Art, dos jóvens artesans amb molta tècnica, bones idees, i tones d’il·lusió. Com a tots els anteriors, quan ens vam posar en contacte amb ells, els vam exposar la quantitat que necessitem, i el pressupost de què disposem, a partir d’açò, absoluta llibertat per a desenrotllar les seues idees sobre textura, forma, grandària, color, etc. Sempre ho hem fet així, i any rere any ens hem sorprés gratament, amb la imaginació i el bon fer de cada un d’ells.
Les imatges que posem en este reportatge, són simplement terrissa, perquè vos feu una idea de les formes; els falta tot el procés de decoració, esmaltat, i cocció; vos podem assegurar, els que hem vist les proves de color, que estan quedant preciosos.


Recordeu que el dia 22 tanquem les inscripcions a 12€, i el dia 26, és el tancament definitiu.