22 de setembre, 2012

Açò ja està ací




Entrem en la recta final, ultimant els preparatius de la VII Mitja Marató de muntanya de l'Alcora, i, la I marxa Popular.

Hui dissabte 22, hem eixit diversos grups de voluntaris, a marcar el recorregut amb cintes de colors, recordeu, blanc i roig, la Mitja Marató, i, groc i negre, la Marxa popular. En els propers dies, en els encreuaments conflictius, pintarem fletxes en el sòl amb algeps, i, instal·larem diversos cartells indicatius de referències quilomètriques, baixades perilloses, etc.
Els trofeus, al igual que tots els anys, són de ceràmica, esta vegada són del taller ceràmic Martí&Miralles, prestigiosos ceramistes de la nostra població. Esperem que siguen del vostre agrat.




Al llarg d’este cap de setmana, passarem per les botigues que arrepleguen inscripcions, i procurarem publicar un llistat provisional d’inscrits, així podreu veure si les vostres dades s’han transcrit correctament, i si hi ha alguna incidència, procurar solucionar-la abans de dissabte.



Hem sol·licitat pluja, però estem en temps de crisis, i possiblement siga difícil d’aconseguir.
El centre Excursionista de l'Alcora, com a grup organitzador de l’esdeveniment, vos desitgem a tots els participants, que passeu un agradable matí de dissabte per la nostra comarca.