19 de febrer, 2012

A LA MARXA


Ací va un avanç del que estem planejant per a la primera mitat d’este 2012.

La segona setmana de Març  hi ha lluna plena, pel que aprofitarem per a realitzar, com fem tots els anys per estes dades, la marxa nocturna. Eixirem per l’assut, la Foya i pla del Vinyé, a buscar la ruta dels molins que ens acostarà a Llucena. Soparem en el restaurant de l’hotel, i a continuació, amb una lluna plena i lluenta, per la carretera d’Argelita, les Coronetes i Torremundo, de nou a casa.
Una altra marxa que realitzem sempre amb data fixa, és la baixada de Sant Joan de Penyagolosa a l'Alcora per les Useres. Com sempre, el divendres sant, que enguany és el sis d’Abril.

Este any és la romeria de Vallibona a Peñarroya de Tastavins, d’uns quaranta Km. de recorregut. Esta romeria es celebra cada set anys des de 1430, en agraïment a unes donzelles de Peñarroya que es van casar amb uns xics de Vallibona quan la pesta havia assolat el poble. Des del Centre Excursioniste, volem contractar un autobús, perquè ens porte al matí a Vallibona, i ens arreplegue a la nit en Peñarroya. La data és el 19 de Maig. Si estás interessat comunica’ns-ho, per a anar calculant quants serem.
També tenim la intenció d’acudir a la IX MOSTRA CULTURAL DE l’ALCALATÉN, que enguany es celebra a Xodos el dia nou de Juny.
.y mes coses que estem planejant.
Continuarem informant.
                                                  Feliçes caminades a tot'hom.