13 de novembre, 2010

Al voltant de l'Alcora


Caracteristica caseta de pedra per guardar ferramentes agricoles
Este mes de Novembre, com tots els anys des de fa una dècada, hem programat una marxa per a descobrir els racons mes pròxims a la nostra població. Sempre procurem que transcórrega pel nostre terme municipal o els limítrofs, i així, a poc a poc, anem mostrant als nostres senderistes xicotetes joies paisatgístiques, desconegudes per a molts d’ells.
Eixim el 20 de Novembre, a les set del matí, des de la plaça Loreto, per la Font Nova, camí del castell, Mina de Cabres, Pou de Costur, Les Trauantes, fins les Roques Rotjes, on està prevista la parada per a reposar forces ,(els esportistes, barreta energètica i beguda isotònica, els sibarites, entrepà de cansalada i bóta de vi).
Després de l’esmorzar, ens posarem en camí cap a Figueroles. La ruta que s’ha de seguir des d’este punt la decidirem durant la parada, de diverses opcions possibles, triarem una que ens permeta arribar al voltant de les dos de la vesprada al restaurant La Piscina, on a les dos i mitja tindrem preparat el dinar.
Fruits de laTardor
Després del àpat, café i tertúlia, toca tornar al punt d’inici, açò ho farem pel camí més fàcil, pla del Vinye, La Foya i l'Assut fins a l'Alcora, on esperem arribar abans de que fosquege.
Feliçes caminades a tothom.