12 de gener, 2012

Anèm per feina


Acabades les festes nadalenques i els excessos alimentaris que les solen acompanyar, tornem a les rutines habituals de cada u, i a intentar complir les tasques que tots ens imposem amb l’any nou….deixar de fumar, fer una dieta mes sana, eixir a córrer o a caminar amb regularitat, estar mes en contacte amb els amics, etc., etc. Anim, que amb un poc d’esforç, tot és realitzable.



El propòsit del Centre Excursionista per a este 2012 serà el de mantindre totes les activitats que es realitzen habitualment i afegir-ne alguna de nova, que estem planejant, fer arribar als nostres socis, puntualment, la informació sobre els esdeveniments programats i donar-nos a conéixer a la població, perquè qualsevol persona a qui li interessen les activitats a l’aire lliure, sàpia que som i el que fem.

Com recordem als socis des de fa un temps, és convenient que ens faciliteu una adreça de correu electrònic, per a poder mantindre una comunicació més ràpida i fluida.  Als simpatitzants que ens ho sol·liciten, també els farem arribar un correu amb les activitats que realitzem.
Ja estan disponibles per al seu cobrament, la quota de soci i la fitxa federativa 2012, en el següent enllaç teniu tota la informació.

                                                                https://docs.google.com/document/d/1bH5h0_D40njEUlevEftmWbL8fMBvAG0IjqraqkFByKY/edit

                                                  Feliçes caminades a tot'hom.